måndag 18 augusti 2014

Lite sommar är det allt kvar... eller

 
 
 
Idag har jag frusit och det är första gången på många veckor jag varit så här kall. Idag har jag haft tröja på mig och ändå varit kall om fingrarna.
Idag har vi haft upprop för förstaårsgymnasisterna och JISSES vad små de är... och om några år står de på trappen STORA och "fullärda" och sjunger om "studentens lyckliga dar" och vi i personalen ojar oss och säger "vad fort tiden går".
Idag är första riktiga höstdagen... kallt... regnigt och skolstart... fast... lite sommar är det allt kvar. Lite...
 
 
 
 
 
 
I trädgården är inte mycket kvar som blommar... Några perenner, sena rackare har knopp och dem ser vi fram emot när de slår ut i full blom... Vallmon har runda frökapslar, om de inte redan torkat och fröat ur sig alla ynka små kulor.
Det känns lite vemodigt, men ändå skönt att livet gått tillbaka i sina invanda hjulspår... fast... än är inte sommaren riktigt över... lite kvar.
 
 



 
 
Nu go´vänner ska jag kika på "Idol".
 
Må gott
 
 


2 kommentarer:

  1. Fantastiska bilder som vanligt! Än så länge är det sensommar, hösten kommer snart. Jag älskar hösten, min bästa årstid och jag tycker det är skönt när det är som "vanligt" igen - även om jag inte vill jobba så mycket. Nu har vi störtregn här och mörkt är det också, det regn som inte kom i somras kommer nu.
    Ha nu en fin dag!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...