fredag 29 augusti 2014

Sommaren tog bara lite rast

 
 
 
Det blev som jag hoppades... Sommaren tog bara lite rast och nu är den tillbaka. Dock inte med full styrka, men med "slutet-av-augusti-början-på-september-styrka". Jag har inte längre strumpor i skorna och långbyxor och jag fryser inte på jobbet.
Jag kan ändå känna i sensommaren att hösten är i antågande, men nu gör det inget. Katjaäpplena är nu mogna och igår när jag var och handlade behövde jag inte köpa äpplen. Vi har ju 10 knallröda att bara gå ut och hämta på det lilla trädet. Det blir inget äppelmos av dem... men fick löfte av grannarna med "röda-mullerbilen-med-två-säten" att hämta så många äpplen jag vill från deras träd då de inte hinner ta reda på allt... DET kommer jag ta på orden. 
 
 

 




Nu vänner... kör vi en fantastisk fredag. Vi startar fredagsmys redan NU...

Må gott



4 kommentarer:

  1. Äpplen är gott, du måste göra äppledricka att ha under vintern! Fint att du får äpplen gratis av grannen.
    Önskar dig en riktigt trevlig fredag med mys och även en fin helg!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skulle jag gärna göra om jag hade någonstans att förvara äppeldricka. Vi bor i ett pyttehus utan sådan förvaringsytor. Det får bli äppelmos som jag kan ha i frysen :-)

      Må gott

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Härliga sensommar hälsningar från ett underbart Österlen, närmare bestämt Ravlunda som ligger strax utanför Kivik. Igår var vi och shoppade en massa gottor på Kiviks musteri och det kändes riktigt höstigt... Jag och vovvarna passar på och strosar runt i skogen varje dag, plockar björnbär och bara myser❤❤ En vecka har vi varit här och en vecka kvar, underbart gott!
    Ha en fortsatt trevlig helg och pussa fina Bönan från oss❤
    Kram Johanna, Valentino och Basil

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter som underbara dagar... :-)

      Må fint

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...