lördag 31 januari 2015

Uppvaktad av Tompa

 
 
Jisses vad det snöar... Det har hållit på sedan igår kväll och det verkar inte ge sig. Att skotta får vi se som träningspass.
 
 
 



Idag kom Maria J och med sig hade hon Tompa... Som hon förövrigt döpt efter en ungdomskärlek. Något henne man inte vet... jojo... Tompa... en stilig kille, som vet sitt värde. Han kliver innanför dörren som om det vore den mest självklara saken i världen. Bönan vet inte riktigt hur hon ska ta det här... Hon bjuder in, men hon är lite avvaktande... En okastrerad herre som är supervänlig... men inte ryggar för att spana in alla Bönans vinklar. En liten slick i mungipan och Bönan resignerar... Han lägger sig på värmeslingorna i hallen och har stenkoll på den BrunaBönan och hon gör sig så fin hon kan med vinklade öron.
 
Inte ens, när han med högt självförtroendet, gick fram till vattenskålen och drack, misstyckte hon... Han är bra den där Tompa.


 
 


Nu fortsätter vi lördagen...

Må gott


2 kommentarer:

  1. Det verkar som de känner varann bra och är vänliga mot varann!
    Nu firar vi lördag kväll!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. :-) nej... de känner inte varandra speciellt bra. De har bara träffats en gång tidigare och det var ca 20 minuter. Men de är mycket vänliga mot varandra. Tompa är som Åke var... oerhört dominant men ytterst vänlig.

      Må gott

      *KRAMAR om*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...