söndag 26 april 2015

Vi går barfota och äter glass

 
 
En långsam söndag... Lite för kallt för att hänga i trädgården och känna att "nu jäklar är det vår"... Men vi går barfota i skorna och äter glass.
 
 
 
 
 
 
T målar lister och försöker få någon ordning på det där med att såga rätt i alla vinlar. DET är mer än vad jag skulle ens ge mig på att försöka.
 
 



Med hjälp av grannarna klarade vi (inte jag) av att vända båten... Nu ska den bara upp på trailern och vips till Paradiset... En kort tidsfråga... hoppas jag.
Batterierna till solcellsanläggningen står på laddning så...nu väntar vi bara på aningen varmare väderlek och INGA vindar.


 
 



Bönan är sliten... speciellt om hon får säga det själv. Mycket springa och långa promenader har det blivit i helgen. Misstänker hon tycker det ska bli skönt när vardagen kommer... så hon kan ligga och borra ner sig i fleecen och vakta huset när T och jag är på jobbet. En bra sysslesättning för en liten dobermanntant.


 


Nu väntar en strykhög... med betoning på HÖG.

Må gott



1 kommentar:

  1. Verkar som Paradiset närmar sig när båten är på rätt köl!
    Här är svinkallt så jag har plockat fram sockarna igen, det går inte att gå barfota i skorna utomhus. Och glassen äter jag inne.
    Verkar inte bli så bra väder till helgen - men de som vet kan ha fel!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...