lördag 2 maj 2015

Krasslig Böna

 
 
Nu håller hela naturen på att formligen explodera och min pollenallergi är INTE att leka med. När jag vaknar ser det ut som om mina ögon ersatts av vindruvor med smala springor i. INTE snyggt alls. Fast efter ett tag i duschen brukar det lugna ner sig och jag kan göra mig presentabel. Jojo... det tar tid att renovera ruiner.
 
Äppelträdet (Katja) är full i blomknoppar... eller full och full... Trädet är inte så stort, men vi ska nog få mer än 11 äpplen. Det fick vi i fjol och det var rekord.
 
 
 



Bönan mår väl inte tipp - topp idag. Hon väckte oss strax efter 06.00 i morse och ville gå ut... Det var tur att vi lyssnade på liten dobermanntant för hon har fått en släng av magsjuka och vände ut och in på HELA maginnehållet.
Så... idag blir det ris och kokt kyckling för Bönan och när hon inte vilar, sover hon. Fast... senaste promenaden... var stora sniffen igång och hon spårade igelkott. Hon kanske är på bättringsväg ändå.
 

 


Nu väntar middag...

Må som godis... jättegott.


4 kommentarer:

  1. Ojoj Sverige är verkligen avlångt. Ska man se en knopp här får man verkligen stå när objektet och använda förstoringsglas 😄 men trots det har vi premiärbott i stugan, eldat som galningar förstås. Men det var ändå hur underbart som helst. Och vet du, ett cremefärgat smegkylskåp är beställt!!! Måste uppgradera med ett par solceller till, men det är det värt. I sommar blir det Mohito 😄

    SvaraRadera
    Svar
    1. *Skrattar högt* Så... Du får Ditt SMEG ändå... VÄLKOMMEN Mohito.

      *KRAMAR om*

      Radera
  2. Ja men då är nog Bönan på bättringsvägen! Vila och diet har nog gjort henne gott!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Idag mår hon betydligt bättre

      Må gott

      *KRAMAR om*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...