måndag 6 juli 2015

Håll Er ur vägen...

 
 
 
Min son... "ska inte tatuera sig, ta motorcykelkort eller åka utomlands"... noväj. JamensåattblevdetINTE...
 
Igår fick jag se Harley och NU lägger jag mig ner och självdör... jojo... Här går gränsen för vad ett modershjärta - i alla fall mitt - klarar av utan att gå med en stor klump i magen HELA tiden... och det är inte mat eller gaser...
Han, sonen, den vackraste av dem alla... köpte en Harley Davidson i lördags och jag har gjort ALLT och då menar jag SUPERALLT för att stoppa denna galenskap.
Det hjälpte inte med hot... tårar eller "tycka-synd-om-mamma-minen". Så... då är det bara att jag lägger mig bakom med bilen när han ska ut och köra på vägarna.
Ser ni en yngling med svart hjälm på en HD med en kvinna med stirrande hotfulla ögon i en svart bil bakom som vägrar låta någon köra om... då är det vi som kommer. HÅLL ER UR VÄGEN... för jag är INTE att leka med.

 
 
 








Sonens F har sagt att hon (när hon inte jobbar) kommer åka före i sin lilla blå bil... och stoppa farten och EJ överskrida 50 km/h.

Kanske blir bra ändå.

Må gott


2 kommentarer:

  1. Snygg HD! Det lär ju inte gå så fort om både käresta och mor ska bromsa farten! Trots att jag var spätta i min ungdom vill jag inte att mina barn ska köra cykel - det är nya tider nu! (Psst, jag smygåker ibland på småvägar med en jobbarkompis, det går i sakta mak.)
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har bett T fixa sådana där "grindar" de har vid start på travbanor... De ska jag sätta på dragkroken på bilen så ingen kan köra om...

      *KRAMAR om*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...