lördag 28 maj 2016

Tröstad av 11 kilo kärlek




Innerligt tack till alla Ni som "kramat, sms;at, skrivit kommentarer, satt kort och blommor på dörren, ringt och på något vis", visat att Ni brytt Er i vår Böna. Det värmer hjärtat.

Det ska i ärlighetens namn sägas att det har varit en tung vecka och vi blir påminda hela tiden. 
Idag lånade vi liten Bill och for till Paradiset. Det första liten kärleksbomb hittade var ett av Bönans ben som hon lämnat kvar på trappen. Visst for det en tagg genom mitt hjärta, men sedan blev jag glad på ett lite vemodigt vis... Någon tar vid där hon slutade gnaga och han gör det med stolthet... Han bar på benet i flera timmar bara för att visa hur lycklig han var över ett så stort och nästan nytt ben som förärades honom.






Statusen på vattennivån är... himla jättelåg och vi har fått en strandlinje vi inte haft förut. Försöker tänka positivt och lösningsfokuserat och banne mig... det finns något bra ändå med att denna sommar fått en vattensänkning på grund av sanering på södra sidan sjön. Vi kan laga kajen torrskodda... DET händer inte annars. Jamensåattdetblirnogbra.


 
 
 


Nu väntar en halv pizza och om någon timme kommer sonen och F för att hämta 11 kg kärlek.

Må gott



1 kommentar:

  1. Det är alltid minnen som gör ont, men snart kommer du att le åt alla galna minnen som fina Tanja gett er ♥ Hon var lyckligt lottad som hade er som husse & matte.

    Nu är dom tillsammans, hon och snygg-åke, en underbar tanke att bära med sig i hjärtat ♥

    Kram!

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...