söndag 9 oktober 2016

Ingela fick stanna hemma...




De kom inte i fredags... de kom igår och utan Ingela.
I tullen blev de stoppade... Jorå... Ingela och Zlatan, som numera heter Dunder... är ju bara åtta veckor och för att komma in i Norge måste Du ge hunden avmaskningsmedel... och det medlet får Du inte ge en hund som inte är fyllda 12 veckor... Ingela som ska tillbaka till Norge (där hon är född) och bo där tills hon är lite äldre innan hon flyttar till oss på heltid... kunde åka hit men inte tillbaka utan maskmedel... så det var bara för Anette (uppfödaren) att fixa hundvakt åt vår Ingela och fara hit med Dunder som igår skulle till sin nya familj i Stockholm.
Snopen för oss... och mitt hjärta gick sönder en aning... men... Ingelas mamma Savannah stannar här på foder... Det känns så himla skönt.
Hon beslöt så fort hon fick se oss att vi var rätt OK i hennes ögon. Hon visade genast att en dobermanntant kan sitta i knät med frambenen... Det går bra.








Sonen kom och snuffade valp... Dunder... en liten behaglig kille... kommer bli en DUNDERSTOR kille... hans tassar hintar vart det kommer landa och det blir inte någon lite klenis det här.
Mamma Savannah var aningen orolig först... men sedan lugnade hon ner sig. Kan ju inte låta vem som helst hålla i bäbisen.


 
 
 


Lillemannen var med... och han ägnade mycket av tiden åt att bygga lego.




Så blev vi hundvakter också... Det är liksom lätt hänt...
Blondie kommer vara hos oss i några veckor... Himla kul... en liten trevlig Spanjorska modell Fransk Bulldogg och bästa kompis med Bill.





Sist men inte minst... Jenna... Den serbiska drottningen var också med. En tik med så mycket power att det osar om henne... Hon kom och tryckte sin kropp intill och talade om att hon accepterade mig... den känslan jag fick var ödmjukhet inför hennes tillit. 


 
 
 


Vi har också hunnit fira sonens F som fyllt år... Innerligt grattis.


 


Så... söndag em...
Vi är trötta efter en helg full av hundar... mat... och massor av skratt... minnen... och tårar över de som försvunnit.


Må gott




2 kommentarer:

  1. Men ååååhhh vad glad jag är för eran skull, få sniffa underbar dobermann doft igen. Och dom är ju sååå otroligt fina, alla 3 ♥

    ~*~♥~*~ K R A M ~*~♥~*~

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...