tisdag 6 december 2016

Vi pratar om livets viktigheter och barnuppfostran.




Idag sken solen när jag var hem på lunchen... Det kändes som om jag vunnit lite njutning när jag gick med Savannah i parken och jag kunde inte låta bli att gå och småprata med vår bruna Prinsessa. Å vet Ni... jag är nästan övertygad om att hon pratar med mig ibland.
Idag hade vi ett samtal om livets viktigheter och barnuppfostran... jorå... Savannahs ögonbryn poppade upp och ner och jag kunde riktigt se hur hon tänkte för att formulera ett moget och övervägt svar. Svaret yttrade sig mest i en vänlig buff med nosen mot min svarta kappa... som numera är "nos-buff-fläckad" av Prinsessans svar. Jorå...nu vet jag precis vad hon tycker om livets viktigheter och barnuppfostran.

Annars är väl inte Savannah den som lägger sig i det där med inredning och val av skor och underkläder... så när det gäller att pynta till jul och sådant... DET får jag ha för mig själv. Är tacksam för det.






Årets julgrupp blev förresten djupt purpurfärgade- och rosa orkidéer... Hade tänkt amaryllisar... med de blommar över så rackarns fort och de som känner mig vet hur svag jag är för orkidéer. 




Nu har vi en tisdagskväll att göra... även det är viktigheter.

Må gott



1 kommentar:

  1. Orkidéer är också fina och man ska ha det man tycker om.
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...