torsdag 22 februari 2018

TantKarin ligger i Kurvan



Idag har jag varit ledig och det var välbehövligt.
Vi gick och lade oss tidigt igår och jag sov 10 timmar i sträck och jag vaknade utan mörka ringar under ögonen... bara det är en bedrift.
Dagen har gått långsamt... skönt långsamt. T har jobbat och jag har handlat, plockat, bakat och ska nu börja fixa mat.



 


Flickorna har inte gjort många knop. De ligger långt ner i fleecen och suckar högt... och TantKarin ligger i Kurvan. Kurvan är en stol som mina föräldrar köpte när de på sent femtiotal flyttade samman.
Trodde länge att det var en Lamino vi hade, men såg att det inte riktigt stämde med armstöden och bredden på stolen. Trodde då att det var ett plagiat på Lamino, men det är det inte. T har kollat runt och fann att stolen heter Kurva och är designad av Yngve Ekström och är en förlaga till Lamino. Jorå... och den stolen är TantKarins. I alla fall om hon får säga det själv. Om någon (Gud förbjude) skulle sätta sig i Kurvan, blir TantKarin, SURTANTKarin. Hon går och blänger tills den som vågat sätta rumpan i "hennes stol" flyttar på sig.


 
 
 
 



Har köpt lite nya blommor också... Behövde lite färg i livet så det fick bli rosa orkidéer. Enligt mig får en kvinna äga hur många orkidéer som helst. Likaså skor... T ifrågasätter inte... Bra det.


 


Nu dags att fixa mat.

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...