söndag 2 augusti 2015

Inne i tänkarfasen

 
 
 
 
Igår packade vi väskor, virke, vattenflaskor, mat och Bönan och for till Paradiset. Vi tog paus i hemmarenoveringen för att fortsätta renovera i Paradiset... Korkat... japp... så in i vassen. Vi har till och med börjat prata om att sälja vårt plupphus och flytta till en lägenhet där det bara är att öppna balkongdörren och vattna tomatplantan så är den trädgårdsskötseln klar. På sant... vi vet inte om det är värt att ha hus OCH sommarstuga. Då är det huset som får stryka på foten. Det är nästan klart, huset alltså... förutom badrummet och väggen som gränsar till garaget... men den väggen blir klar i veckan. Så... nu är vi inne i "tänkafasen"... HUR ska vi göra.
 
 
 
 


 
Så... i Paradiset... har vi ätit, MASSOR och till frukosten fick vi se fiskgjusen fixa sin frukost 20 meter från oss... Den stod och ryttlade alldeles utanför fönstret där vi satt och åt för att dyka och komma upp med någon sprattlande i klorna. En ynnest att få se... och igår kväll stod en häger på trappen till gäststugan.


 


 
Vi blev nästan klar med husgaveln mot söder. Nu saknas lite fönsterbleck och en ny vindslucka.




Vi åt... mer

 


Målade på ett projekt... Ett bra projekt...



Fixade med den platsbyggda soffan...

 


Nu är vi rätt slitna och i morgon börjar T jobba... Jamen så var den semestern över... och det har inte regnat hela tiden... men då har det blåst småspik. Jamensåattvartreklamerarjagdennasommarendå?

Må gott


2 kommentarer:

  1. Jaa, att bo i en lägenhet vintertid och resten av året ägna sig åt sommarhuset är en dröm, men maken är inte av den åsikten och då får man (jag) slita med två hus (galet tycker jag).
    En häger vid gäststugan ... så roligt! Jag tittar på två hägrar varje morgon när jag tar mitt morgondopp, och även en äl. Det är fint!
    Kramar Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaaaaaaaaa... Du fattar precis :-)

      *KRAMAR om `na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...