söndag 9 augusti 2020

Sista semesterveckan




Sista veckan på semestern och sommaren kom åter. Ingen kan väl missat att juli 2020 var höst. Jag gick och frös och muttrade om att reklamera juli. Men nu kom den, efterlängtad, varm och så himla skön och i morgon börjar vi jobba. 




Mina fötter har denna vecka varit skitiga och det måste jag ikväll ta tag i. Fila, smörja och göra fina, för inte kan jag komma till jobbet i öppna skor på detta vis.



Vi har ätit gott och på kvällarna har vi suttit och hummat över hur himla mycket gott det finns och att vi inte hinner äta eller smaka på allt då mättnaden träder in som en koma.




Vi har förundrats över hur många konstiga larver det finns. Några färgglada medan andra diskreta. Några släta och andra jättelurviga. 
De lurviga små rackarna är snabba och vill in i huset och idag har jag nog plockat ut minst 10 stycken som "galopperar in".


Så fick vi besök av liten (4,5 månader) Nova och hennes människor. Så himla roligt. Liten Nova tycket i början att det var aningen läskigt med tanterna (Julia och Savannah), men hon blev modigare och modigare och följde dem i hasorna och bjöd in till lek.




Vi har tittat på alla fjärilar som dyker upp. Några känner jag igen sedan tidigare, medan andra är helt nya för mig.


Så har gäststugans södervägg blivit klar. Eller så här... nästan klar. Det saknas det nedre fönsterblecket, men det kommer dit innan vi drar upp båten.


Så har vi badat... Jag tycker det har varit lite kallt... jamen om det varit "juli-höst" så kan det ju inte vara 25 grader i vattnet på ett dygn. Så är det...




Nu är vi hemma i stan och i morgon väntar jobbet.

Må gott



1 kommentar:

  1. Ohhh så många härligga bilder och fnissar lite åt skobrännan, så har jag med

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...