torsdag 17 augusti 2023

Det har blivit en sport att inte kasta i onödan.



Våra fönster (hemma i stan) är himla jättedåliga. Tvåglasfönster och inte renoverade på himla många år. Nu är det så illa att det är en tidsfråga innan fönstren trillar ur karmen... meeeeeeeeen... det ska fixas. Vi ska få nya fönster och i tisdags började de sätta upp byggnadsställningar. 

Julia har fullt upp att gå runt och kika på vad som händer där utanför. Ett heltidsjobb för en liten dobermannprinsessa.



 

Jag inbillar mig att det kommer bli lättare att hålla rent fönstren... för de gamla har varit helt omöjliga att putsa så de blir fina.



Så har den lilla stumpstaken åkt fram igen. I sommar har vi haft ljus tända i stort sett varje kväll och för att inte förstöra ljusstakarna, släcker vi ljusen innan de helt brunnit ut. Dessa små stumpar tänder jag nu på kvällarna och är himla nöjd över att jag tar tillvara på allt och inte kastar någon timmes brinntid. Det har blivit en sport att inte kasta i onödan och jag hoppas innerligt att någon tar tillvara på husets gamla fönster. Glasen är gamla, vågiga och jättefina... det är fönsterbågar och karmar som gjort sitt.


Nu, en diskmaskin att plocka ur.


Må gott

I´ll be back





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...