söndag 11 februari 2024

Helt logiskt, har jag tjänat en peng.



Jag har börjat "boa" till Paradiset. Ni vet, samla saker som ska med ut i vår. Jag lägger mina skatter i korgar i hallen och njuter av allt "bra att ha" som är packat.

Igår landade det två nya bäddset i korgarna. Ett att ha i vår (och höst) när det är lite kallare, innan värmen har landat och vi får tända kaminen. Det bäddsetet är i flanell och är mjukt och fint.



Det andra setet är i bäckebölja. Det var inte planen att köpa två... men jag kunde inte motstå. Så... även det fick bli med hem... Båda (till dubbeltäcke) skulle ha kostat närmare 2000 kronor... MEN på REA, gav jag 450 kronor... så, helt logik tjänade jag cirka 1550 kronor...typ. 



Annars sitter jag mest och hänger över datorn när jag inte jobbar. Fyra av åtta intervjuer är klara, och nästa vecka "klämmer" vi de fyra sista. T peppar med att komma hem med kardemummabullar... det bästa som finns i bullväg. Kardemumma som är mortlad och lite grov och när jag biter på en liten "blipp" blir som en kardemummaexplosion i munnen. Himla gott.



Nu en bulle och lite mjölk... sedan fortsätta skriva.

Må gott

I´ll be back




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...