lördag 4 november 2017

Blocketfynd... Tevagn - Groggkärra - Sinnesrovagn

Häromdagen när jag satt och snurrade runt på Blocket hittade jag en liten tevagn... eller som T säger "groggkärra"... ELLER som Katja säger "sinnesrovagn" som jag bara var tvungen att lägga vantarna på... Lös serveringsbricka upptill och perfekt i storleken... Såg att den fanns till bra pris... 250 riksdaler och i samma stad som mina föräldrar bor i... Så... jag ringde mamma och gav henne och pappa uppdraget att KÖPA.

Nu står den här... Lite att fixa med... dra skruvar så den inte är så vinglig och göra rent så den blir fräsch... Har erbjudit sonen och F att de kan få ta den... men... men det verkar inte som om de är intresserade... TUR för mig, för jag tar den gärna själv... eller för min mamma som blev sig till överförtjust i "sinnesrovagnen". Vi får väl se var den hamnar... det nya tillskottet i möblemanget.

Annars spenderar vi ledigheten med diverse saker som måste göras... typ byta till vinterdäck... och skura golv efter löptik, som TACK OCH LOV slutat blöda nu. Inser även att fönstren måste tvättas... det syns himla bra när solen ligger på... obarmhärtigt men välkommet solljus visar det mesta.


 


Vi är också hos sonen och F och slipar murstock...lister...och väggar... Drar nubb i taket och skruvar gipsskivor... massor att göra som måste göras innan det går att gå på med färg. 

Så... nu fortsätter vi lördagen med massor av roligheter.


Må gott
1 kommentar:

  1. Åh, vilken fin tevagn! Letar efter en sådan, har inte kollat blocket så det måste jag göra nu!
    Kramar Eva

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...