söndag 9 september 2018

Nu blir det blodigt



Igår eftermiddag packade vi och åkte till Paradiset... Vem kunde tro det när vi vaknade i hällande regn och då menar jag verkligen HÄÄÄÄÄÄÄÄLLANDE ösregn. Men det klarnade upp och vi packade in maten, flickorna och oss själva i bilen och styrde bilen mot båten för att ta oss över en lugn fin sjö och landa i Paradiset.

Det var strålande sol och vi passade på att sitta och äta ute i västerläge. Ge mig mat och jag är lycklig... Godis och sötsaker i all ära... men mat och potatis... gräddsås och något gott att dricka... Igår blev det bubbelvatten. Bästa drycken vid migrän, vilket jag hade igår.


 



Rabarberplantan vi fick av Mia har tagit sig med bravur... Kommer skörda nästa gång vi kommer ut och lägga i frysen bredvid äppelklyftorna.





Å vi som aldrig fiskar... och då menar jag allvar... Det ligger inte för oss... Inte för att vi inte tycker om fisk, utan för att vi hinner inte hålla på med sådant. Men morse blev vi med några kilo gös... Jag fattar inte hur det gick till men så blev det.
Vilken tur att faderskapet anlände Paradiset, då varken jag eller T är några hejare på att ta ur en firre. Det fixade pappa... Så... Nu fortsätter några blodiga bilder...


 
 
 
 


Nu är vi hemma och ska gå och rösta...

Viktigt det där... demokrati och att vi får en vänlig värld.
Använd Din röst... annars kan någon använda Din tystnad.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...