onsdag 31 mars 2021

Vi planerar för årets renovering.



Det är några veckor kvar tills vi kan lägga i båten. jag hoppades att det skulle gå nu till påsk men det hoppet har jag givit upp, men så fort det blir lite, med betoning på lite, varmare... då... åker båten i sjön och vi kan öppna Paradiset igen.

Förra året lade vi nytt tak på gäststugan samt  bytte på panel på södra gaveln på densamma. Toa fick även ett nytt fönster. I år... planerar vi att fortsätta fixa gäststugan och då blir det panelbyte mot öster, två nya flaggfönster är beställda och vi ska göra stugan till två rum med ingång utifrån för båda rummen. Nu är det ett rum som är avdelat med en bokhylla. Där ska det bli en vägg. och norra rummet ska få ett fönster och ingång från gaveln. 




Fönstret som sitter, det som blir södra rummet, har gjort sitt. En ruta är knäckt och bågarna är aningen "fnöskiga" och fönstret går inte att öppna. Ett fönster tar vi upp till norra rummet till höger om dörren och trallen utanför dörren förlängs och går runt hörnet till höger (norr) där dörren till norra rummet kommer sitta. Jag tror det kommer bli bra och som alltid jobbar T och jag efter LPP... LösesPåPlats, men vi har en plan.





Nu en sväng till mataffär för att införskaffa det som behövs.

Må gott

I´ll be back.




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...