söndag 21 november 2021

Vill inte börja "jula" än




Lite ljusare har det allt varit idag. Så ljust att jag insåg att jag behövde damma lite. Så, nu är det dammat och solen är på väg att försvinna. Det gäller att ta tillvara på alla solminuter för det kan dröja till våren om vi har otur, innan den kommer åter.



Nästa söndag är det 1:a advent och jag ser att några redan börjat "jula". Jag tänker vänta, vill inte börja för tidigt...Av samma anledning börjar jag inte fira påsk och midsommar nu heller. Så... stakarna får vänta i en vecka. Däremot har jag planterat två amaryllisknölar, annars hinner de inte bli blommor på dem förrän efter jul.





Julia ligger nu nyduschad i sin bädd och "bligar med ett öga" från fleecen. Hon gillar att ligga där i värmen och låta utandningen värma som en kamin. Igår hade hon fullt upp när A, F, N och Bill kom på middag. När N behöver få blöjan bytt, går Julia fram och duttar den lilla prinsessan i rumpan och när den lilla jobbar med den största kroppsdelen (stämbanden) går Julia och lägger sig. Jobbigt att vara en dobermanntant ibland, men spännande. Hon kan inte låta bli att nosa på N och där N är... ligger Julia och Bill nedanför.




Nu dags för lite middag... typ lasagne.

Må gott

I´ll be back.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...