söndag 7 november 2010

Fönsterjakt och dåliga ljus

.
Vilken HÄRLIG dag. *nynnar* Idag har vi varit både lata och arbetsmyror. Har fått massor med bra saker gjorda och på tok för lite lata stunder.
.
Sonen stack iväg på förmiddagen för innebandyturnering. De spelade igår och gick vidare till kvartsfinal och nu om två minuter startar semifinalen för laget. *håller alla tummar jag har*
.
TantKarin har "fönsterjagat" massor idag. Hon har suttit och kollat in alla läckerheter som flyger fram till fågelbordet och göder sig. Ett flygande buffébord.
.

.
En sak har jag i någon vecka gått och RETAT mig på. Köpte blockljus i en butik som börjar på I och slutar på A. Dessa ljus är SKIT. Japp, då fick jag det sagt. Det kanske är så att man får det man betalar för och då kan jag bara säga... JAG LÄGGER TILL NÅGRA KRONOR OCH FÅR BÄTTRE LJUS i någon annan butik.
Dessa ljus nästan smular sönder och rinner som värsta vattenfallet. Lågan gräver ner sig i smulorna och det lyser inte igenom själva väggen i hålet utan ljuset går rakt upp som en spotlight riktad i taket.
.
När jag ändå var och köpte dessa DÅLIGA blockljus (vilket jag inte visste att de var då) passade jag på att köpa vaniljdoftande värmeljus... JÖSSES... trodde de skulle brinna minst 3-4 timmar... Dessa brann ca 10-20 minuter... jaaaaaaaaaaa, ni läste rätt... efter dessa ynka minuter var lågan liten, blå och nästan obefintlig. Nähä...sådana köper jag inte några mer av i den butiken. Vad som däremot brinner toppenbra (från butiken som börjar på I och slutar med A) i ca 4 timmar är de vanliga värmeljusen och de har jag bunkrat upp med i massor.
.

.
TantSimone har hittat bästa solplatsen och har legat där nästan hela dagen.
.

.

.

.

.
På eftermiddagen gick vi en vända med Snyggingen. Passade på att träna lite med uppletande av föremål. Vi gjorde tre uppletanden och det gick JÄTTEBRA.
.
.

.
Nu go´vänner inväntar T och jag sonen och matchresultatet.
.
Må gott.
.

4 kommentarer:

  1. Håller fullständigt med gällande ljusen!!! Vi hade ett stort blockljus som sprack... det var smält ljusmassa överallt! Mycket kan vara bra på detta stora varuhus, men min erfarenhet är att vissa varor inte håller samma "kvalitet" eller finish som de gjorde då de var nyheter. Vi har bestick som vi kompletterat efter hand... gissa om de diffar i vikt?! De senast inköpta är mycket tunnare och väger betydligt mindre...

    Nåväl, fina bilder du visar på era söta små älsklingar!!! :)))

    Hoppas att du får en bra start på den nya veckan!!! Ser ut att bli en fin solskensdag idag! :)))
    Var rädd om dig och ha det så gott!
    KRAM♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan Maria.

    Hoppas även Du får en fin start på veckan.

    Må gott

    *KRAMAR om*

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    ... Tänkte läsa ditt nya inlägg... men det är det är söndagens kommer upp... Nåväl, tänkte titta in och önska dig en skön och fin helg!!!

    Må bäst!!!
    KRAM till Dig!!!♥

    SvaraRadera
  4. *Skrattar* Japp... jag vet. Det blev lite fel och jag tog bort det nya inlägget. Men jag återkommer med ett ännu nyare när det är fördigskrivet.

    Må gott och ha även Du en fin helg.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...