söndag 14 januari 2018

Det svåraste är att få på spårselen...
Igår fick vi gäster och vi kom aldrig från matbordet... Där satte vi oss och där blev vi kvar hela kvällen. Innerligt roligt och himla trevligt.
Vi "vred runt" det mesta... allt från poäng i bostadskön till rynkor. Jorå... viktigheter är det.


 
 
 Idag blev det hundträning.
Vi träffade Jackson och hans husse. Det var meningen att Lucifer och hans flock också skulle varit med, tåget från stora huvudstaden gick inte på utsatt tid så de hann inte hem i tid. Himla tråkigt men vi tar nya tag nästa helg.


 
 
 Så skulle det spåras korv, köttbullar och "spårpinnar"... Det var väl inte det svåra... utan det svåra i det momentet var att få på spårselen... Joooooorå... Jackson stod vänligt och väntade medan T och P listade ut var alla spännen och tampar skulle vara... Jag säger bara EN sak... Tur att män inte ska trassla sig i en BH på morgonen för då skulle de aldrig komma i tid till jobbet.
När väl selen är på går det som en dans...
Tyvärr var det så mörkt under tiden vi var ute... kan väl tillägga att det varit mörkt hela dagen... och då är inte inte lätt att ta bilder som inte blir gryniga. 
Nu är vi hemma... flickorna ligger nyduschade och mätta i sina bäddar och sover. T sitter vid roddmaskinen och när han är klar är det min tur.

Må gott
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...