lördag 20 oktober 2018

Har botaniserat bland fönster och dörrar




Idag for vi till ett ställe vi såg förra lördagen, men som hade stängt då vi åkte förbi. Klassisk Byggnadsvård... en dröm för människor som renoverar hus och som inte vill att allt ska vara nytt. Med andra ord... en dröm för mig.
Jag förklarade för Steve, mannen som visste var varenda dörr eller fönster stod i den stora byggnaden, problemet med att T och jag pratat olika språk angående det där med fönsters storlek.
Steve log med HELA ansiktet och visste precis vad jag menade. Jag hade ritat fönstrets storlek som jag skulle titta ut genom, T tolkade det som om karmen var med i den uppritade rutan. Jättekorkat för jag tittar väl INTE ut genom en karm... den ligger ju utanför rutan. Steve hade svårt att hålla sig från att skratta högt och uppenbarligen hade han varit med om liknande historier tidigare. 
Steve hade en fantastisk ordning bland alla dörrar och fönster. Allt var märkt med storlek och hur många som fanns av samma sort. Dit kommer jag åka fler gånger.
Vi köpte dock inget idag... men till våren kommer det bli både det ena och andra.



 
 
 
 


Efter vår tripp till Steves butik, fick flickorna springa bredvid cykeln. Åtta kilometer blev rundan. Savannah tog rundan på 24 minuter och toppade med en hastighet på ca 32 kilometer/h. Julia var aningen långsammare... Hon tog rundan på 31 minuter och toppade med en hastighet på ca 25 kilometer/h. 
Löptikar ska ju löpa och det fick de.




Nu fortsätter vi lördagen med en påse godis och ryggläge i soffan. Det blir bra.

Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...