söndag 28 oktober 2018

Har hört snön falla...




Igår packade vi in oss i bilen, T, flickorna och jag för att åka ca 20 mil sydväst för att hälsa på T;s familj. Det är inte "bara" att göra det.
Vädret ska stämma så flickorna inte fryser när de är i bilen. Det finns allergi i familjen så flickorna kan tyvärr inte bli med in. Det bästa är när vi kan åka och sitta i trädgården på baksidan och flickorna kan vara med ute, men det är inte alltid det går att göra så.
Igår gick det inte, så flickorna fick var sin "springa-bredvid-cykel-tur" när vi kom fram och sedan fick de ligga i bilen under varsin filt och sova. Det är de bra på... springa och sova, dock inte samtidigt.

T och jag hade köpt med lite att bygga med för barnen... något som engagerade hela sällskapet.


 
 
 
 


Vi byggde, åt, skrattade och hade djupa allvarliga samtal...
Vi åt både mat och efterrätt, allt himmelskt gott...lax i ugn och tårta från konditori Nordpolen.
En fin dag där första snön kom... Vi öppnade altandörren och kunde höra snön falla på kastanjelöven. 




När mörkret föll, packade vi in oss igen för att åka hem... Innerligt tack för en fin dag. 


Idag har vi varit aningen "klockvilla". Tiden är inte som den ska, vi har gått in i vintertid igen och för mig tar det flera dagar innan min kropp vant sig. Kan inte fatta vilken idiot det var som kom på att vi ska ha sommar tid och vinter tid... Korkat. Jag lider ca två veckor om året av det här med att vrida fram och åter klockan... Sover dåligt och får huvudvärk.

TantKarin har idag hittat en öppen kista som passade henne ypperligt att ta som sin. För så är det... allt i våningen är hennes och vi har det på lån... så även flickornas filtar är TantKarins.


 


Snart är det dags att duscha flickorna. Klorna nyklippta och så fort de kommer hem från sin springtur med T på den nedlagda golfbanan ska de ställas i duschen. Deras bäddar är rena och de har lite tinat malet kött ligger och väntar som kvällsmat.


Må som GODIS...jättegott.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...