torsdag 1 november 2018

Paketutdelning - Lokalradio - Svårmod



Jag går just nu och retar mig på saker... Vissa kan jag påverka, andra inte.
Vi kan ta en sådan enkel sak som POSTEN... de som delar ut paket.
Vi vann förra veckan glas från Orrefors och jag gick och kvittrade över det och väntade på ett sms som talade om att vi nu kunde hämta det i en butik nära oss.
Gissa om jag blev förvånad över att paket numera delas ut när vi sover och i vårt fall, hängs på ytterdörrens handtag. 
Ganska modigt (läs urbota korkat) av de som delar ut paketen.
  1. Vi bor i ett hus där det i vår trappuppgång är 10 lägenheter. Vad är det som säger att de som bor i vår trappuppgång är att lita på och inte tar vårt paket som hänger på vår ytterdörr.
  2. Att hänga ett paket som är märkt GLAS, HANTERAS VARSAMT på ett handtag. Vad tror Ni hände när T gick ut på morgonen (kl. 04.30) för att rasta flickorna. Jajamän, paketet dunsade ner i marmorgolvet. Tur var höll det, denna gången.
Nu har vi vunnit 10 likadana glas och igår kastade jag våra gamla, som jag fick när jag flyttade hemifrån. De glasen som varit med på ett otal många fester och högtider och som nu blivit "mjölkiga" i ytan och som inte längre ser fina ut.




 


En annan sak som jag retar mig på är vår lokalradio som börjar kl. 06.00. Jag är radiolyssnare av stora mått... och nu har vi har fått en ny stjärna som för det mesta startar upp radiokanalen på morgonen.
Nu undrar jag... hur i hela världen kan man anställa en person som ska prata i radio som pratar i särskrivningar och som har kommatering efter VARJE ORD han säger.

I går...
"Man, ska, börja, över, vaka, sex, brottslingar". Vad han menade var... "Man ska börja övervaka sexbrottslingar". Sex brottslingar och sexbrottslingar är två skilda saker.
Här blev jag förbannad och beslutade mig för att sluta lyssna på RADIO ÖREBRO kl. 06.00 - 09.00. Jag orkar inte längre höra denna man förstöra (läs hacka sönder allt som sägs) mina mornar. 





Flickorna har båda rätt jobbigt just nu... Misstänker att T är den som har det jobbigast som bor ihop med mig, flickorna och TantKarin.
Flickorna är antingen i höglöp eller på väg in i löp.
Den ena (läs Julia) är i höglöp och om hon får säga det själv, så är hon ursnygg och helt fantastisk.
Den andra (läs Savannah) är på väg in i löp och jag misstänker hon har lite molande ont i magen och ryggen. Hon har gått in i ett svårmod som ingen kan missa.




Nu tar vi tag i en torsdagseftermiddag och kväll. Vi får gäster i kväll och det fixar sig inte självt. Mat och godsaker är på gång.

Må gott







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...