söndag 18 november 2018

Från storlek 36 till 44 på två sekunder




Skulle köpa nya byxor idag. Har fått för mig att jag verkligen behöver ett par vida med hög midja... Jag är inte så himla stor på jorden... men något har hänt med storlekarna.
I min garderob har jag kläder som är några år och som jag fortfarande plättlätt kommer i utan problem. De kläderna är i storlek 36/38 alltså en gammal small (S). Idag var jag tvungen att gå upp till storlek 44 för att få brallorna över rumpan. Å jag lovar... så stor rumpa har jag INTE. Det innebar att jag skulle behöva kapa benen minst två decimeter för att inte gå och trampa på dem. Där stod jag i en provhytt med lampor som sken obarmhärtigt över min novemberbleka kropp...varenda cellulit syntes och jag har en normalt BMI...och mått över rumpan som är 90 cm... så måste jag gå upp till storlek 44 för att komma i byxorna.
T stod utanför och frågade hur det gick... Jag fräste till honom att JAG VILL ÅKA HEM... Med tårar i ögonen seglade jag ur provhytten, kastade åt honom fem par för små byxor och gick raka vägen ut ur butiken och ut till bilen... Kan tillägga att jag köpte inte de byxorna... på ett företag som börjar på H och som uppenbarligen bara tillverkar kläder för små platta flickor och inte normalväxta kvinnor. 


 


Nu tar jag och sätter mig vid roddmaskinen och ror bort lite ilska...


Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...