lördag 15 april 2023

Paradiset öppnat 2023


I förmiddags åkte vi för att lägga i båten och öppna Paradiset. ÄNTLIGEN... som jag längtat. 

När vi kom till sommarstugeområdet, där vi lägger i båten då det är lättast med grund sandstrand, sprang två tranor runt och vrålade. Himlars vad stora de är och där gick de... mitt i sommarstugeområdet och förde ett himla liv. När T och jag fixade med båten... stod de en bit ifrån och tittade nyfiket.




Det mesta hade klarat sig fint... förutom kajen mot väster. Höll på att börja gråta när jag såg vad isen rivit ned... MEN... det blir arbetsläger i sommar, med mat och dryck, så är nog det här fixat på ett kick. Måste dock fixa kajen där lilla rönnen växer INNAN sommaren. Kajen har rasat så mycket att rötterna ligger synliga och det är helt klart inte bra.




Badstegen på plats. 


Dragonen har kommit upp...



Och gräslöken...



Julia hängde med oss hela tiden... jobbigast var när vi inte var på samma plats. Tur att hon hittade lite lä i solen att ligga i.



Honungsrosen har klarat sig. Liten tålig rackare det där.



Ska villigt erkänna att det var aningen jobbigt med all pollen. Jag snörvlade och snorade, nös och hade ganska tungsamt att andas.


Nu har vi kommit hem... ätit middag i solen på balkongen och tvättmaskinen snurrar och det är ett himla liv utanför... Örebro spelar match på arenan rakt över parken och det hörs.


Må gott

I´ll be back.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...