fredag 30 juni 2023

Vi har fått struktur på logistiken



Vid 18-tiden igår kväll, bestämde vi oss för att åka till Paradiset med diverse inköpta bra-att-ha-i-paradiset-grejer. Det tar inte så lång tid att åka dit (om vi är strukturerade). När bilen väl är packad, vilket är ett väl inarbetat pussel, så står vi parkerade och ska lasta i skottkärran för att ta oss till bryggan ca 45 minuter senare. Sedan har vi ca 250 - 300 meter ner till bryggan... och ibland får vi gå den sträckan ett par-tre gånger då vi har mycket packning som ska över. Färd över vatten är ca 1 kilometer och beroende på från vilket håll det blåser (om det blåser) och hur mycket packning vi har, tar det ca 5 - 10 minuter. Vi har genom åren fått struktur på logistiken och det gäller alla sträckor. Ni anar inte hur mycket det går att packa på en skottkärra...

Väl ute på ön... fick vi vattna det som  inte vattnas av solcellsbevattningen. Himlars vad torrt det var. Luften inomhus var tryckande varm, men utomhus kunde vi njuta av den stilla brisen som rörde sig över sjön. Julia fick lite feeling och sprang lycklig omkring och kollade allt.



 

Hemfärden tog dock lite längre tid... Vi var väl korkade att åka motorvägen där de mellan Hallsberg och Örebro håller på att lägga ny asfalt. 1,5 h satt vi och tittade över sädesfälten och spelade bilstereon högt. Vi hade i alla fall svalt och skönt i bilen.


Må som godis - jättegott


I´ll be back.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...