fredag 29 mars 2024

Aktiv kille med kraft i käkarna




Nu är det pyntat och äggen fyllda... saknar bara sol och värme, men det kommer, det är jag övertygad om. För fyra år sedan ställde vi in påsken då jag låg i covid och jag ska villigt erkänna att jag har fortfarande lite problem med smak och lukt. Vissa dagar smakar allt jättemycket, medan andra dagar känner jag ingen smak alls eller konstig smak. I år... ingen covid och i morgon blir det påsklunch med familjen.



Idag har vi varit och vänt båten och slipat botten. Det är något år sedan den bottenmålades och nu är det dags. 





Bävern... ni vet han med stora tänder och i min fantasi, har blå hängselbyxor, har jobbat som attan senaste tiden. Nu har han fällt ett bamseträd och tre stora bumlingar är på gång att fällas. Han har även ett antal mindre träd på gång.. Aktiv kille kan man säga med en himla kraft i käkarna och med tänder stora som sågblad på en fogsvans.



Jag ställde mig på bryggan och kikade ut mot Paradiset. Alla träd verkar ha klarat sig, men värre är det med kajen mot väster. Här har isen gått hårt åt. Det löser vi så fort vattnet blir lite varmare. Jag är definitivt ingen vinterbadare så det får bli om några månader.



Nu har vi kommit hem, ätit och ska börja fixa inför påsklunchen i morgon.


Ha en fin fortsatt långfredag 

och

GLAD PÅSK


I´ll be back





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...