torsdag 27 juni 2024

Ett beundransvärt jobb




Jamen idag är det allt aningen varmt... Hela 31,5 grader ute och 25,8 inne. Vi är mest inne och hänger framför någon fläkt. Julia mår inte så toppenbra i värmen och hela hennes uppenbarelse visar det.




Ligger hon inte framför någon fläkt, så ligger hon på klinkergolvet i hallen... Eller som det står på planritningen över lägenheten (våningen enligt ritningen) "kapprum". Ni vet... första delen i en hall innan den öppnar upp sig och blir större. Bästa platsen just nu, verkar det som.



Så har det stått en orange lastbil och brummat en timme utanför vårt hus... Eller rättare sagt, mitt på gatan. En yrkesgrupp vi inte önskar se, men som vi inte kan vara utan... Tjejen som skötte hela maskineriet är beundransvärd... varmt... luktar inte pepparkaka och där hon stod fick hon många ilskan blickar av bilister som hade svårt att komma fram... Go Girl... Du gör ett fantastiskt jobb när någon uppenbarligen skitit i överkant. Hade hon stått kvar lite till, hade jag gått ut med lite kallt att dricka åt henne.



 

Nu fortsätter dagen med att jag lägger mig bredvid Julia på klinkergolvet.


Må gott

I´ll be back






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...