söndag 2 juni 2024

Ett varmt modershjärta


Åter från ett par veckors frånvaro från bloggen. Ibland blir det så... livet rusar iväg och det är mycket "måsten". Måsten går först. Så är det...



I fredags åkte vi till Paradiset... och det har varit en fantastiskt fin helg. Vi har vaknat till strålande sol och vindstilla sjö... OCH varmt. 





Igår kom sonen och hans familj för att sova över... Det värmde modershjärtat. Gäststugan städades och bäddades upp och det blev grillat till middag.


N gillar glass, så det blev det till efterrätt.




Så Alfons förstås... En bok som hon och T kan läsa många gånger... Hörde senast att T ändrar historien lite då och då... och N hummar och nickar och är uppenbarligen med i svängarna.




Å är man på ön... så ska det badas.



Idag tickade värmen upp till modiga 26 grader i Paradiset... Julia hon orkade inte värmen så hon stegade ner i vattnet och där stod hon.




Så byggs det ny "bra - att - ha - bänk". En bänk att stå och diska vid... skala potatis... fixa sallad. Himla bra. Ny plats blir det... eller ny för oss. Farfar hade en bänk här när jag var liten. Den var mellan två stora tallar. OM jag inte minns fel, så tog blixten dem med ett brak.




Nu har vi kommit hem... Har massor med tvätt att ta hand om och lite mat att fixa.

Ha en fin fortsatt kväll.

Må gott

I´ll be back.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...