söndag 15 september 2024

Helgens ö-häng



Det blev Paradiset denna helg också... och vilket väder... strålande sol och vindstilla. Vi har njutit av varje sekund. En lite vemodig njutning. Vi har börjat plocka undan för vintern och idag fick pelargonierna bli med hem för övervintring. Få se om det går. De har inte mått så bra denna sommar... massor av regn och blåst. 



Vi har ätit gott... 


Bill har hängt med oss sedan i fredags, då hans människor skulle på kalas och där fick inte små hundfarbröder bli med. Så... ö-häng blev det för honom.



Så kom det en humla... den största humla vi någonsin sett. Den dök ned i lavendeln och där brummade den runt under en lång stund.


I morse... vaknade vi till strålande sol och dimma. Så himla vackert...



T tog sig ett dopp... typ vinterbad. 16 grader i vattnet är banne mig vinterbad. Bill hänger gärna på bryggan och förväntar sig att den som badar ska skvätta vatten på honom. Sände över bilden till F som uttryckte... "Titta, han kan ju röra på sig". 



Vi har börjat städa undan tomatplantor som är torra och slutat leverera tomater... Har dock några kvar som fortfarande har tomater igång. 



Där solen är... där är Bill.


 

Nu har vi kommit hem... MEN jag ska i ärlighetens namn erkänna... Jag hade vilda planer på att "skolka" och fortsätta vara kvar på ön.


Må gott

I´ll be back


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...