fredag 22 oktober 2010

Punktmarkerad SnyggÅke

.
Men vart tar veckorna vägen *förvirrad* Ännu en gång sitter jag här och inser att en vecka ligger bakom mig och jag hann inte med.
Som vanligt händer det MASSOR av vardagsjox och ändå tycker vi att "inget händer i vårt liv". Andra reser och far, går på teater och fest. Vad gör vi??? Äppelmos, renoverar, jobbar, pluggar, promenerar Sygging, tränar, kammar Tanter, städar, lagar mat, läser tidningen tittar på tv, kramas... LEVER VANLIGT. Det är skönt.
Igår frågade jag T, "när ska vi hitta på något kul"? Han tittade på mig och skrattade "vi har väl roligt jämt"! Det har vi, men roligt-roligt, sådan där som krävar barnvakt och finkläder. Kanske ska skippa barnvakten då sonen är 20 år,men finkläder vore trevligt. Kanske ska jag klä upp mig tills T kommer hem. Himlars vad förvånad han skulle bli.
.

.
Just nu är mitt liv fyllt med jobb och studier. Har inte suttit vid datorn så här mycket sedan jag pluggade senast (2005). Nu är mitt huvud fullt av kvantitativa och kvalitativa metoder, ibid, reliabilitet och validitet och ibland är jag inte ens trevlig utan sitter och fnular på hur jag ska formulera en mening.
.

.

.

.
Just nu är Snyggingen PUNKTMARKERAD och det hjälper inte. Han har trots munkorg på nätterna, lyckats gnaga bort nästan alla stygn. *suckar* Fick åka ner till TantVeterinären i tisdags och visa upp eländet. Hon ville dock inte göra något då det är en stor påverkan på kroppen att söva. Snyggingen fick penicillin och mer värktabletter. Hans sår blev inlindat och den lindan satt inte ens ett dygn, sedan hade det "halkat snett". JÖSSES... Han har den mjuka munkorgen i tyg och den lyckas han pilla ut tungan igenom och SLICKAR bort ALLT så fort vi vänder ryggen till. Han gör inget när vi ser utan väntar tills vi har ett toabesök eller sitter och äter. DÅ kommer tungan fram och förödelsen är TOTAL. Det ska bli JÄTTESKÖNT när såret är läkt och det SISTA stygnet är borta och vi INTE behöver titta till honom HELA TIDEN.
.
.

.
Här har han endast fått bort två stygn... DET var i tisdags det... Nu har han bara ett kvar. Bra kille reder sig själv. Vi får se hur ärret blir... OM det måste göras om.
.
.
Denna linda satt NÄSTAN ett dygn.
.
.
Nu go´vänner är det dags för mig att börja med middagen.
.
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.
.

7 kommentarer:

  1. Men så roligt att se att du varit inne hos mig!!! :) Blev både överraskad, jätteglad och lite nyfiken över hur du hittade till mig!? :))
    KUL KUL KUL!

    Hoppas att allt är bra med dig! Ser ju att du pluggar och står i.... Kvantitativa och kvalitativa metoder... Mm, sådant som min vardag har bestått av det senaste halvåret! ;)

    Har kikat runt och kollat på alla underbara foton som du har tagit!!! Vilka fina bilder du har lagt ut på era små älsklingar! ...Och så såg såret på åkes ben... oj, hoppas det läker snart!

    Tänkte även höra om jag kan lägga upp dig bland mina favoriter?!

    Ha nu en riktigt skön och trivsam helg, så hörs vi vidare i bloggvärlden!

    Allt gott!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Hejsan vännen...

    Självklart kan Du lägga upp mig *stolt* som en favorit. Jag gör detsamma så jag lättare hittar Dig.

    Fattar inte varför jag inte kan nöja mig med de studier jag har utan ska fortsätta att bli klokare. Förstått att Du håller på med samma sak.

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera
  3. Hejsan gumman

    Jag skickar en stycke sängkissande jycke till åke så får han annat att tänka på än sitt eländiga sår ;)

    Kramiz

    SvaraRadera
  4. Superduperkul, har lagt till dig i min lista!

    Lycka till med pluggandet!!! :)

    Ha en rikitgt fin helg Britt och var rädd om dig!
    KRAM ♥

    SvaraRadera
  5. Carina... Hon är välkommen *LER* Snyggingen kommer bli jättelycklig och BARA fria och Er lilla sängvätare kommer ha fullt upp och sova som en gris på natten.

    Maria... Tack och lycka till själv.

    Må gott

    *Kramar om dem båda*

    SvaraRadera
  6. Ha ha vad roligt han är snyggingen :) Han är ju uppfinningsrik! Det måste ni ju hålla med om. Det låter spännande det du läser tycker jag. Hoppas att det går riktigt bra för dig och att du kommer dit du vill :)

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Hejsan Jenny...

    Japp... Snyggingen är värsta uppfinnaren och jag misstänker att OM det fanns Nobelpris för Snyggingar skulle han vara en säker kandidat.

    Må gott i södern.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...