lördag 30 oktober 2010

Träningslördag för Snyggingen och Bönan

.
Äntligen är första examinationsuppgiften på delkurs 1 i specialpedagogik B klar. Den lämnades in i går och ny uppgift får vi inte förrän tidigast måndag nästa vecka. Det innebär att jag har en HEL helg utan några måsten från jobb eller universitet. DET är skönt och välbehövligt.
.

.
Sååååååååååå... i förmiddags packade jag in Snyggingen och massor av bra grejor i bilen för att hälsa på Bönan och hennes flock. Det är en tripp på 3½ mil som går snabbt med ny väg. T passade på att stanna hemma och renovera "i fred" och fick MASSOR gjort.
.

.
En överhandsfräs är JÄTTEBRA att ha...
.

.
Besöket hos Bönan och hennes flock var både roligt och lärorikt. Vi stack ut i skogen och tränade vovvar. Bönans lilla husse (snart 6 månader) hängde med i en bärsele på mammas mage. Han sov nästan hela tiden och kikade upp någon gång ibland. Sicken grabb, log, sov, fnulade och log ännu mer. Nöjd och go.
.

.
Bönan tycker det är liiiiiiiiiiiiite *visar mellan tummen och pekfingret* jobbigt att vänta när vi lägger spår. Hon vet vad som är på gång och ivern är STOR.
.

.
Medan spåren fick ligga till sig, passade vi på att rasta av vovvarna. Det kom både det ena och det andra ur dem och de kunde även få bort det värsta "springet ur kroppen" innan jobbet började.
.
.
Kanske inte det bästa att låta vovvarna leka innan spår, men med den ivern och längtan fanns inget alternativ. Det skulle ALDRIG kunnat jobba och prestera något bra om de inte fått härjat runt och lekt av sig värsta längtan.
.
Med facit i hand... blev det JÄTTEBRA.
.
.
.

.

.
Bönans lilla husse tog sig en kik från bärselen. Nöjd och go, kan man vara annat när man hänger på mammas mage, mätt och nybajad och får andas MASSOR av frisk luft.
.
Snart är det dags för grabbens FÖRSTA spår. Jag gissar det kommer mer.
.
.
Både Snyggingen och Bönan fixade spåren galant. Efter det (med lite vila mellan) fick de jobba med eftersök på föremål. Hur kul som helst och även det gick som en dans.
.
.

.

.
Självklart tränades det lite på vänstervarvet och "ställa snyggt". *LER*
.
.
Nu är jag hemkommen. Sonen är hos sin far i helgen, T har fått MASSOR gjort och Snyggingen är nu nybadad, nyäten, lycklig och SKITTRÖTT. T har tagit honom på en avrastning och sonen har just varit hemma och kramat på sin väna moder för att åka tillbaka och äta hos fadern.
.
Nu ska jag ta och lägga mig framför tv;n och ta över zappandet.
.
Må gott... godis är JÄTTEGOTT.
.

6 kommentarer:

  1. Låter som en toppenhelg, helt ledig utan studier eller arbete!
    Hoppas att du haft en kanonhelg!

    Ha det gott och var rädd om dig!
    KRAM♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan...

    Japp, det var en kanonhelg och nu är jobbet igång igen.

    Hoppas även Du haft det bra.

    *KRAMAR om*

    SvaraRadera
  3. Hallå vännen!
    Det var längesen jag var in till dig!!
    Så fina bilder du bjuder på :)

    Perfekt med bärselet!!
    Så söt han var lill pjken :)

    Hoppas allt är bra med dig!
    Kramar från oss

    SvaraRadera
  4. Hejsan i Smultronlyckan.

    Jag är allt och smygkikar hos Dig med jämna mellanrum. Hinner dock inte skriva alla ggr. Hoppas allt är bra med Dig och Din familj. Han är juh helt ljuvlig den lilla sonen.

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera
  5. Goday!

    Thänks for the päptalk! Jorrå, det går finfint faktiskt att inte röka, utan varken tuggummi eller plåster. Sen om humöret är på top överlåter jag till andra att avgöra ;)

    Åhhh, han är så grann Åke så jag blir salig.. tänk om Zita inte hade haft C på höfterna.. *drömmer sig bort*

    Hoppas du får en toppendag och inte blåser bort *skratt*

    Kramen

    SvaraRadera
  6. Hejsan och Tack å JÄTTETACK.
    Japp (helt opartisk) han är himla grann.
    Å duktig är Du som slutat röka.

    Må gott

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...