onsdag 27 oktober 2010

Testar senaste Movie Maker

Just nu "kursar" jag för fullt. Specialpedagogik B på universitetet och en kurs på jobbet som ska visa att jag behärskar datorer. *himlar med ögonen* Har en examinationsuppgift på datorkursen kvar så får jag mitt bevis... ett paket med kul innehåll. Det ser jag fram emot... Gillar paket juh.

Idag har jag gjort en stillbildsfilm med Snyggingen i huvudrollen. Ville bara testa hur den senaste Movie Maker fungerar. Vi har juh ny dator hemma och har bara jobbat i äldre versioner tidigare. Jag tycker dock att den äldre ÄR BÄTTRE. Den är tydligare med rutor och det gillar jag. Det kanske är så att ovanan vid den nya gör att jag inte gillar den, å jag är inte sämre än att jag kan ändra på mig om jag kommer på att den nya är bättre.

.

Tyvärr kunde jag inte lägga in musik i "Badpojkefilmen", då jag inte har någon musik som jag FÅR använda. Upphovsrätten juh, måste tänka på den.

Nu go´vänner är det dags för mig att fortsätta pluggandet.

Må gott... Det gör jag.

.

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Tack för din rara hälsning hos mig! Vad roligt med en för mig ny blogg!

    Vilka fina djur ni har! Hoppas att Åker är bättre nu, det kan inte vara lätt att få dem att låta bli att slicka i såren. Jag har bara en katt, men han är det goaste som finns. Min Sixten har faktiskt aldrig råkat illa ut än *peppar, peppar*, men så är han en kastrerad hankatt så han är ju lite mer stillsam. Däremot har jag två pojkar som ofta gör illa sig så jag prisar Xyloxin jag också *ler*.

    Lycka till med alla projekt i höst!
    Ha en fortsatt skön vecka!

    Karin

    SvaraRadera
  2. Hejsan å vad kul att Du kikade in.

    Jorå... Snyggingen är på "pipig bättringsväg" och just nu en liten böld där bak på sin matte. Inget duger och han VILL slicka såret.

    Må gott

    MVH

    Britt

    SvaraRadera
  3. Vilken tjusig "badpojke!!! Jättefina bilder Britt!!! :)

    Sköt om dig!
    Bamsekram från mig! ♥

    SvaraRadera
  4. Hejsan Maria... och tack. Vänta bara tills vi köper en ny kamera, vilka fina bilder det blir då. Kameran jag har just nu kan jag även ringa med och den har lite begränsningar.

    Må gott och lycka till på tentan.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...