onsdag 17 november 2010

Himla mycket och många måsten

.
Nu har det hänt igen... dagarna har RUSAT iväg och jag har inte uppdaterat bloggen. Fick mejl igår med en förfrågan om vi fortfarande lever och DET GÖR VI. *pekar runt i huset* Det är bara så himla mycket nu att det är svårt att ta mig tiden och sätta mig vid datorn och skriva.
.
Vi har i alla fall hunnit med att träna vovve OCH matte, fira fars dag -JÄTTEGRATTIS- och renovera, jobba, plugga och allt det andra som hör livet till.
.

.
Ett måste som ligger över mig är att fålla upp julgardinerna. I lägenheten som vi bodde i för två jular sedan hade vi en takhöjd i köket på nästan tre meter... (Övervåningen var nästan sex meter till tak) ...nu har köket modiga 240 cm mellan golv och tak och det innebär att gardinerna måste kapas. Förra julen firade vi utan gardiner i nyrenoverat köket. Det gick visserligen bra men det var liksom något som saknades och det har jag tänkt att åtgärda.
.

.
Just nu har jag 20 minuters rast från pluggandet. Har i denna uppgift två böcker och sex frågor som jag ska ta itu med och i ärlighetens namn... JAG ÄR HIMLA TRÖTT och vet inte hur jag ska hålla ögonen öppna.
.
.

.
Vad gäller Snyggingen *pekar mot hallen där han ligger och knoppar* är allt bra. I lördags fick han en träningsomgång som var psykiskt tuff för honom. Han klarade uppgiften galant och jag nästan grät på plats. *ler med hela kroppen* Sedan sov han tills igår. Han var visserligen ute och gjorde toalette men det var inte mer.
Tanterna ligger som vanligt och vilar för att orka sova och där är det just nu inte många morrhår som rör sig.
.
.
.

.
Nu go´vänner är rasten slut och jag återgår till studierna.
.
Må gott... godis är gott.
.

2 kommentarer:

  1. ...ja, var tar tiden vägen? :P
    Hoppas att ni har det bra och att du får en fin och trevlig helg!!! :)

    KRAM♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan Maria...

    Jorå, vi har det bra. Lite trötta och slitna men med för dagen nytränad vovve. Orkar inte plugga idag, men tar igen det i morgon.

    Hoppas Du själv har det bra med Din familj.

    *KRAMAR om*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...