söndag 8 mars 2015

En dobermann har en egen doft...

 
 
I dag har det gått långsamt i vår sjukstuga, fast vi är bättre och i morgon ska vi allt gå till jobbet, både T och jag. Jomensåattsåfårdetalltbli...även om jag har lite ont i halsen och huvudet.
 
Idag har vi tvättat Bönans bäddar och hängt ut på tork... Nu doftar det ute av hennes plädar och inte hund... fast... Bönan är ju en hundtant så det vore väl konstigt om det inte doftade hund.
Jag har märkt att hundar doftar/luktar/stinker olika beroende på vilken ras det är och om de är rena eller skitiga... om skiten är "ren skit" eller tallig fet päls...
En dobermann doftar speciellt... och jag tycker att en ren... även rent skitig dobermann doftar gott... En vän till oss... som tidigare hade en liten dobermannflicka... kunde inte hälsa på oss på ett bra tag då doften av Åke och Bönan påminde henne om hennes egen lilla fyrbenta flicka. Jag som alltid trott att alla hunder doftar/luktar/stiker lika... så är det inte.
 
 
 


 
Idag såg vi dem för första gången i år... sidansvansarna. De kom och "rockade loss" bland äppebitar vi satt ut i syrenbusken... Jag gillar dem... sidensvansarna... uppkäftiga små huliganer.


 
 
 


Må gott

Vi är på bättringsväg...


2 kommentarer:

  1. Vilka fantastiska bilder!
    Men ska du verkligen gå till jobbet när du fortfarande har ont i halsen??
    Kramar Eva

    SvaraRadera
  2. Oj stackars er...låter inte alls kul med sjukstuga...skönt att ni är på bättringsvägen!
    Håller med...dobbis luktar gott...
    Vilka vackra foto på sidensvansarna! En söt liten plutt.
    Här firar vi Tinos 7-års dag idag och våndas lite över hur snabbt tiden går...SJU år...huh!
    Ha en bra vecka och krya på er.

    Kramar från oss i Skåne

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...