onsdag 18 oktober 2017

Löptik ska löpa
Vår lilla Ungerska Prinsessa Julia har gått in i sitt andra löp... och en löptik SKA LÖPA. Då är det tur att Savannah är i så bra kondition som hon är... för hon springer "röven av" Julia. Så är det... en tik på fyra år ska vara den fysiskt starkare jämfört med en liten fuffa på ett år och snart två månader.
Grusgropar och slalombackar är kanon i detta läge... Savannah först och hon jagar det vi kastar, typ sten, pinne... you name it... och Julia springer efter Savannah av bara farten. Tror inte hon fattar varför Savannah springer, utan hon hakar på... och inte kommer hon ifatt heller. Retligt det där.


Så jagar de solfläckar... alla våra flickor gör det... katt som hund. Finns det en solfläck på golvet... då ligger de där. OM man inte är katt vill säga. TantKarin kan lika gärna lägga sig på ett bord eller i vår säng... bara solen är där. Allt är ju hennes och vi får bara låna och det på nåder.

Idag har det varit en sådan där solfläcksdag och flickorna låg en sväng i rummet när jag var hem på lunchen... TantKarin låg i sängen och visade inte ens att hon brydde sig att jag kom hem. 


Så... lite glass på det.

Må gott
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...