torsdag 18 april 2019

En form av udda "vårnjutning"




Idag läggs båten i sjön... rättare sagt just nu är T och Jacksons människa iväg och sjösätter Paradisets båt. Jag är hemma med flickorna då Jackson är med dem och Julia är så himla snygg just nu att vi får rulla undan mattorna.
Den röda mattan Julia ligger på i hallen är ett minne blott och ersatt med en tvättbar stor trasmatta min mamma vävde till mig för himla länge sedan.
I hörnet står en form av udda "vårnjutning"... packningen som ska till Paradiset... eller rättare sagt en början till packning.





Själv har jag gått ca 8 km idag... Först 4 km med den snygga (läs Julia). Håller på att styra upp fröken stök som inte vill gå snyggt i koppel. Så... en liten vattenflaska och massor med godis gjorde att hon när vi nästan var hemma förstod vad det handlade om.
Inte ett ord eller ryck i kopplet... lite vattenstänk  när hon var för långt borta och när hon kom nära mig godis.
När vi kom hem, fick jag preparera mig med nässpray och aloe-vera-gel och hålla mig inne en timme. Pollen gör mitt liv lite jobbigt kan man milt uttrycka det.
Känner mig aningen vågig i sinnet, snorig, svart-vit och rinniga ögon. Tur att vattenfast makeup finns. 
Efter vilan var det Savannahs tur för 4 km... Även denna gång laddades med liten vattenflaska och massor av godis. Inte ett ljud från mig eller ryck i koppel... Behövde endast stänka en gång när vår bruna skönhet vill jaga gås. Efter det förstod hon att hon inte i dag heller fick göra det.





Den lilla kastanjekvisten jag hittade på marken i parken här utanför, håller på att slå ut och vi får se om den åker i soptunnan innan kvällen. Jag är i alla fall glad så länge jag kan ha den inne.


 


Nu en toalettvända med flickorna.


Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...