söndag 15 december 2019

När Julia städar




Förkylningen håller mitt liv i ett stadigt grepp och jag kan inte skryta med att jag är på topp. Långt ifrån.
Håller ändå på med att "jula"... Slå in paket och planera maten inför julens stora dag. Det är ju inte så himla många dagar kvar och jag vill inte stressa in i det sista.
T är lagom road av all julmusik jag "tvingar" på honom, både hemma och i bilen. Kan höra honom mumla lite något om att "det är snart över". Han har rätt... men det är ändå några dagar kvar med "bjällror och stjärnor som strålar över vita vinterland".






Flickorna tycker väl si-så-där om vädret... Kom inte och säg att en hund "inte bryr sig". Den personen har inte träffat våra flickor. 
  • Regn - Vill inte gå ut.
  • Kallt - Går bara ut om jag får täcke på mig.
  • Sol - Vill inte gå in så länge det är soligt och varmt.
  • Blåst - Kan vi hitta någonstans där det inte blåser?


Julia har förresten kommit på att hon kan smyga lite försiktigt när TantKarin äter. Kan hända att  något kan trilla vid sidan om så hon kan "städa upp". Hon vågar inte peta på TantKarin... det har hon upptäckt gör ont. Katter har ju rätt många klor de använder om det behövs.




 


Nu dags att klippa klor och kamma katt.

Må gott





2 kommentarer:

  1. Men hej! Är det du Britt? Isåfall kommer här en hälsning från Eva Sundman i Lindesberg :). Jag hamnade på din blogg när jag sökte efter Leksands-stolar, och såg en bild i högerkanten på en bekant person. Så vackra hundar och katter och andra bilder, nu måste jag titta mer på alla bilder mm.
    Allt gott till dig!

    SvaraRadera
  2. Hej Eva... Du har rätt det är jag :-) Så himla kul att Du hittade mig. Vi måste höras/ses. Vi har ju en del år att ta igen.

    Många julkramar till Dig.

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...