lördag 24 oktober 2020

Jag är en zombie när klockan närmar sig 23.



Igår kom två goda vänner över på middag. Hämtpizza, äppelkaka och glass stod på menyn. Så skrapade vi trisslotter också och vann hela 60 kronor. Jorå... storvinsten får vänta lite till.

Jag gillar när vännerna frågar om det är OK att träffas tidigt, då de är kvällströtta... Det passar mig ypperligt då jag vid 23-tiden är en zombie som helst av allt vill gå och lägga mig. Nattsudd fungerar inte riktigt då jag kliver upp tidigt i ottan. Jag är en himla trött person framåt kvällningen.

Jag gillar att fixa middagar där jag och T får laga maten... men jag gillar även när det blir enkelt... hämtmat och en chokladbit eller som igår äppelkaka och glass och "fulchoklad" som T säger. Choklad med mer socker än kakao. Jorå... sådant slinker ner det också och lägger sig mjukt på min kropp.






Nu vet jag att det finns människor som tycker det är oansvarigt att träffa vänner i dessa, och jag lovar, här kommer ingen in utan att "sprita händerna". De gäster som kommer får ta en liten gästhandduk i frotté när de går på toa och "pudrar näsan". Den lilla handduken används en gång och sedan får gästen själv kasta in den i tvättmaskinen. Nästa gång (om det behövs) tar man en ny liten frottéhandduk. 
Vi har en matsal som är nästan lika stor som huset i Paradiset så vi behöver inte sitta "på varandra" utan vi kan ha en "purjolöks" avstånd.

Vi lever försiktigt och håller avstånd så även när vi träffar vänner.

Må gott






 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...