tisdag 25 maj 2021

När solen kikar fram är till och med disken fin



I dessa smittotider ska vi jobba hemifrån när vi kan... Jag är alltid på jobbet på förmiddagarna och jobbar hemifrån efter lunch. Fast ibland blir det hela dagar på jobbet, allt beror på. Vilken sorts möten jag har eller vad som måste göras på plats. Just nu (som alltid på våren) är mycket av mitt jobb att sitta i överlämningar från grundskolor på nya elever... Elever som kommer från hela landet för att gå på vår gymnasieskola som har riksintag. Jättekul och himla spännande att lära känna alla nya och lika tråkigt är det att släppa de som gått hos oss under sin gymnasietid.

Att sitta hemma och jobba är både si och så. Ibland sitter jag i matsalen och andra gånger i köket. Det går inte att sitta i arbetsrummet då mycket av mina möten sker över Teams och då kan jag inte ha ett fönster bakom mig... syns liksom inte då. Fast... ibland kanske det inte gör något. 






Igår satt jag i köket och jobbade... och solen kikade fram. Jag är ärligt talat så himla "solsvulten" att när den sken på disken som stod på diskbänken blev jag jublande glad. DÅ är det illa.





Som alltid när jag är hemma och jobbar, ligger Julia vid mina fötter. Jag gillar det. Det känns inte lika ensamt då. Fast... hon sover mest hela tiden.



Nu väntar en glass och något att titta på tv.

Må gott

I´ll be back



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...