lördag 19 mars 2022

Från surbannad till kvittrande glad.




Idag har vi hunnit en del. 05.30 var T på jobbet och kl. 09.45 var han åter... Melodikrysset och en promenad vid Paradisets strand och efter det barn- och hundvakt åt N och Bill, ätit middag, tvättat och nu dags att sätta mig och läsa lite på avhandlingen jag valt. Hur korkad får man vara. Jag har valt en avhandling att "kritiskt granska och knyta an till kurslitteratur" som är på engelska. Jorå... inte mitt starkaste språk (med en himla massa facktermer både vad gäller specialpedagogik och logopedi) ska jag villigt erkänna. MEN... det var den som jag var mest intresserad av och så fick det bli.



Det finns en stor bäverhydda vid Paradisets strand... Där bor minst en bäver och i mina ögon går han upprätt och har blå snickarbyxor... Denna bäver har fullt upp med att fälla träd... Är dock förvånad över att han inte ser sina begränsningar utan ger sig på träd så stora att han aldriiiiiiiiiiiiiig kommer kunna dra dem någonstans. 



När vi kom hem landade N och Bill hos oss. Sonen hade match och F skulle en sväng på stan. N gick från sovande till "surbannad" till strålande glad till sovande på två timmar. Jisses vad surbannad hon var och himlars vad hon skrattade ett litet tag senare. 



Nu är det dags att sätta mig med avhandlingen. Sedan väntar en skål ostbågar och en film


Må gott

I´ll be back.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...