lördag 25 november 2023

Lönehelg och himla mycket rea



Dagarna flyger iväg och jag vet inte vart de tar vägen. I tisdags, var vi bjudna på kräftskiva hos N;s mormor och  morfar. Innerligt stort tack för en jättetrevlig och god kväll. Jag skulle kunna ha alla tisdagar på så vis. N var med och lade upp de röda monstren och hon tittade storögt på dem, men smaka var det inte tu-tal-om... Nopp... det fick vara.



Idag... en jättefin lördag i stan. Molnfri himmel och strålande sol. Stortorget var en bra plats att kolla läget på och vid torghandeln inköptes potatis.

Vid lunch åkte vi för att handla... det var väl urbota himla dumt. Lönehelg (för vissa men inte mig) och väldigt mycket rea. Vi lyckades i alla fall fixa det vi skulle på en timme... men när jag fick för mig att "jag måste ha en ny läppenna"... misslyckades jag. Den jag haft i så många år, hade de slutat göra och kvinnan i butiken tyckte jag skulle köpa en av annat märke... typ 100 kronor dyrare än den jag haft de senaste åren. Där kroknade jag och gick ut. Inte katten betalar jag 255 kronor för en läppenna. Jag är inte snål... men det finns billigare som jag är himla nöjd med... men då får jag gå till annan butik. Det kommer jag göra nästa vecka...typ.



Nu har vi ätit och jag tänker lägga mig under en filt och se någon rar film... med vampyrer.


Må gott

I´ll be back




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...