lördag 4 november 2023

Vi tänder ett ljus för dem som inte längre är med oss


Igår fick vi besök av N och hennes föräldrar. Först var N och Bill utan föräldrarna då de var på stan och inhandlade viktigheter. Bill chillade i sin bädd och N hjälpte T att fixa salladen till middagen. Det pratades om viktigheter och N var på det klara med att gurka och majs är det bästa. Sallad, tomater och paprika kan enligt henne kvitta.





Idag har vi gått i ett mörker, vilket vi förövrigt gjorde igår också. Mörkt och hällande regn. Inget jag blir jätteglad över. Så... Alla helgons dag med släktträff med vidhållande fika på kyrkogården ställdes in. Vi kör det en dag när solen skiner. Jag tror inte att släkten som ligger där misstycker.

I förmiddags, när det bara duggade lite tog T en vända på stan. Mycket spännande för liten (läs himla stor) dobermannflicka med konstiga jätteballonger och en gigantisk spindel vid slottet.




Idag tänder vi ett ljus för dem som inte längre är med oss... För dem som är på flykt och för dem som inte har ett varmt hem att komma till. 

Just nu tycker jag att Miss Li;s låt Hälsa Gud passar rätt bra. 

"Kan du hälsa Gud att jag behöver lite framtidstroNågonting som ger mitt arma hjärta lite lugn och roSorry om jag stör men världen är ju helt jäkla körd" 
(Linda Therese Karlsson / Sonny Bjoern Mattias Gustafsson)




Nu fortsätter vi dagen med lite mat och en film.


Må gott

I´ll be back.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...