fredag 25 september 2009

Första Leksandsstolen limmad och spåra korv

.
TJOHOOOOO... *svischar in och tar över tangentbordet*... ÄNTLIGEN FREDAG!!!
Vi startade veckan med en tredjedel av arbetslaget SJUKA. Det var inte kul. *sväljer min onda hals*... för att fortsätta med att få en chef som "kroknade" idag. Jahapp... undrar om det är "baconsnuva" på gång.
.
Igår när T kom hem från jobbet var även han risig, men vi var ändå iväg och träffade C och K med vovvarna Viktor och Loke. Vi hade planerat att Viktor och Snyggingen skulle spåra och C hade varit iväg tidigare och lagt fyra URSNYGGA spår med JÄTTEGOD korv från ett företag inte långt från oss. Var så sugen på den "närtillverkade" mumsigheten att jag inte var långt ifrån att spåra själv för att få i mig en gobit. Tyglade dock min iver och lät Snyggingen jobba för delikatessen och DET gjorde han med bravur.
Väl hemma somnade Snyggingen och T och vaknade inte förrän i morse. T, var nu lite piggare och cyklade i morse iväg... Å Ni vet väl hur det är när en man ÄR SJUK... Jisses...*tar mig för pannan* Då är han JÄTTESJUK. *konstaterande*
-

.

.
I veckan har vi limmat den FÖRSTA av de fjorton Leksandsfynden. Nu är den färdig för målning och jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken sorts färg jag ska måla den i. Kritvit är nyansen, men JÖSSES... det finns en uppsjö av olika sorters färg och jag vill ha en som HÅLLER. Ska vi ha "linolja" eller "äggoljetempera. Båda färgerna ska strykas i många tunna lager och tar lång tid för att torka.
-
.

.

.

.

.

.

.
Idag har jag varit och handlat MASSOR av blockljus. Gillar när det är REA på dessa njutningsförhöjare och då gäller det att passa på.
.
.
Nu go´vänner ska jag ta och tända ljus, dricka lite varmt te och moffa en kaka. Ska lägga mig tidigt för i morgon väntar nya äventyr.
.
Må som GODIS... Sova är GOTT.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...