måndag 7 september 2009

Kung BoBuster

.
Idag fick jag ett mejl med fotografier från BoBusters matte och för Er som inte vet vem BoBuster är kan jag berätta att det är Simones röde son. Han är kung över markerna där han bor och för att visa vad han är kapabel till kom han i våras hemdragande med en hare. Han förser sin familj med diverse godsaker som han levererar vid dörren eller på köksmattan. Det är allt från löv och kottar till näbbmöss och råttor. Hans matte är måttligt förtjust i matleveranserna men vad bryr sig BoBuster om det... HAN ÄR JUH KUNG. *Skrattar*
-

,

,

,
Ibland uppför sig BoBuster som om han vore en hund... men det tror jag är för att invagga sina närmast i falsk säkerhet och när de minst anar, slår han till med en klo och visar att han är KUNGEN över alla... och KATT. *flinar*
.
.
.
SnyggÅke har idag haft sorg och pipit HELA dagen. Han har inte varit nöjd med något och det har ALLA i hans närhet fått ta del av. Det var samma visa förra gången när Bönan åkte hem. Snyggingen har sorg och det visar han hela världen.
-
Han har dock blivit lite justerad... Å kille som han är, HUR SJUK TROR NI HAN ÄR PÅ EN SKALA... *måttar med handen och visar*
När Snyggingen och Bönan var ute och körde ett race, sladdade Snyggingen i den hårda asfalten och har på den mittersta trampdynan på vänster baktass skrapat bort skinn. Det gör att han haltar när han är ute och går. Inne visar han inte att det gör ont. Därför får han i några dagar ha sko på tassen när vi är ute. Han gillar det inte och lyfter benet HÖGT.
.
Nu ska jag ta och se vad jag kan bidra med vad gäller köksrenovering. T är redan i farten och river... å här sitter jag till ingen nytta.
v
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.
-

4 kommentarer:

  1. Hej!!
    BoBuster låter lite som våran Kotten.
    Han går i sele ute men lyckades fånga en mus i häcken ändå :)Han har sån jakt instinkt!
    Jag skulle vilja bo på landet så att han fick gå löst ute.
    Han är så rastlös när han bara får vara inne.
    Och när han har selet på sig så funkar det en stund sen börjar han krångla så han trasslar in sig!
    Vilka härliga bilder du hade i ett tidigare inlägg på krabba och kräftor.Det såg smaskens ut!
    Vi har samma problem med Tummens päls som ni har med Karins!
    Man klipper lite här och där så det ser lite lustigt ut!
    Hoppas du får en bra vecka!
    Kramar till dig

    SvaraRadera
  2. Hejsan... *LER*

    Vi har sådan tur att Tanterna kan bli med oss till Paradiset, där de inte kan försvinna eller bli påkörda. Äm...det skulle vara om någon kanotist trasslar sig upp på land och paddlar väldigt ivrigt... men den risken är minimal.

    Jag kan lova Dig att krabban och kräftorna var minst lika goda som de såg ut på bilden. Njöt i fulla dag när jag moffade i mig dessa skaldjur.

    Vad gäller Karin och hennes päls... *pustar* inte nog med att den är tjock... DEN ÄR LÅNG och nu har vi klippt henne så hon ser lite "punkig" ut. Hon fick alla möjliga konstiga saker intrasslad i det som släpade i golvet och efter en vända till Paradiset var det även barr och mossa. Nu är det lättare att hålla snyggt...även om det inte är så snyggt klippt.

    Ha även Du en toppenvecka.

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera
  3. Vad söta de är!! Både hundar o katter minsann. Själv har jag svårt att hinna sköta om Rocco. Har lite dåligt samvete över honom jämt faktiskt. Önskar att jag hade mer tid!

    Kram J

    SvaraRadera
  4. *LER* Japp... de ÄR söta, MEN DE HÅRAR just nu JÄTTEMYCKET och vi får dammsuga två ggr/dag för att inte få "pälsfötter" på strumporna.

    Måste erkänna att jag också har dåligt samvete för att jag inte alltid är den bästa matten till fyrfotingarna. Men jag resonerar då som så... Bättre med kvalitet än kvantitet. Bättre med träning helhjärtat någon gång i veckan än halvhjärtat och ofta. Men de långa promenaderna, drar jag INTE in på. *LER* Det är juh dem som håller mig frisk och vovven glad.

    Må gott

    *KRAM*

    Britt

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...