söndag 11 oktober 2009

Ett Stängt Paradis

.
Gårdagens fest gick JÄTTEBRA även om halva köket är borta.
.
Förrätt
Kräftor och Räkor med bröd och olika ostar
.
Varmrätt
Kall skaldjurspaj
Köttfärspaj
Lökpaj
.
Efterrätt
Kladdkaka med glass toppat med jordgubbar och björnbär
.
.
Jag tror att ALLA hittade något som passade och att INGEN gick hem hungrig. *LER*
Vi fick även MASSOR med fina inflyttningspresenter. Jag som ÄLSKAR presenter. TACK alla för de PERFEKTA sakerna vi fick till vårt nya hem. *GLAD*
.

.

.
Idag har vi varit och stängt Paradiset. Nu är det höst och vi återser inte ön förrän isen lagt sig och vi kan promenera ut. Doris husse och matte tänker åka långfärdsskridskor ut och jag har blivit lovad att få låna ett par sådan skridskor. *LER* Det ska bli kul. Till T ska vi fixa en spark, då han aldrig stått på vare sig skridskor eller skidor förut. Han är juh från "plattare" landskap UTAN snö. *LER* Men en spark ska han nog kunna "ratta".
.
.

.
Idag fraktade ut de (vad vi tror) sista köksstommarna till Paradiset. Det är lite mer att tänka på för att få ut saker till ön. Det får inte blåsa för mycket eller regna alls och SKULLE det blåsa, då är nästa fråga... FRÅN VILKET HÅLL BLÅSER DET. *skrattar*
.
.

.

.

.

.
I vår, då drar uppdrag "NYTT- KÖK- I- PARADISET" igång och under tiden får stommarna stå förvarade i ett vinterkallt Paradis.
.
.

.
Nu gott folk ska vi ta och riva kakel i köket hemma i stan.
Snyggingen ligger på HELA flanken och orkar inte röra sig. Det är jobbigt att vara uppe och "parta" till sena natten för att gå upp JÄTTETIDIGT (vi väckte vovven kl. 10.30) och åka till Paradiset. *Pustar*
.
Karin och Simone vilar för att orka sova. Sonen är hos en kompis och T väntar på sällskap av mig. *LER*
.
Må som GODIS... JÄTTEGOTT.
.

4 kommentarer:

  1. Hejsan.

    Tack för tipset angående purén *ler* Magen har lugnat ner sig på henne nu så det blir nog en dag utan mat överhuvudtaget.. kanske lite kokt ris senare.
    Fick ett annat tips om att själv göra en kaka till henne vid högtider - leverpastej, korv och köttbullar. Att man inte tänkte på det..

    Ha det bäst!

    SvaraRadera
  2. *LER* Sicken tur att tjejen blivit bättre. Snyggingen *pekar på Åke* fick en jättefin tårta när han fyllde. Den bestod av KATTMAT som han älskar och avundsjukt tittar på när tanterna får, korv och skinka. DET var en jättemumsig tårta för en liten vovvekille.

    Må gott

    SvaraRadera
  3. Hej hej!! Hoppas festen blev lyckad!! Många fina bilder att titta på!!! har blev det oxå fest då gammel matten blev ett år äldre.

    Kram Anette & Gänget

    SvaraRadera
  4. Hejsan...

    Jorå...festen blev jättelyckad och GRATTIS i efterskott. Hoppas Din fest blev FIN. *LER*

    *KRAMAR om`na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...