måndag 5 oktober 2009

Vårt kök är borta

.
Vårt liv är just nu ett oorganiserat kaos... MEN till på fredag hoppas jag att kaoset blivit organiserat. Hela vårt kök är BORTA och halva vårt kök fraktade vi (efter jobbet) ut till Paradiset. Där ska det i vår genomgå en förvandling från syrabetsade furuluckor till snyggt vitlackade med nya handtag. *Ler nöjt* Idag fick vi "gå över sjön" två gånger med köksstommar och nästa gång vi åker till Paradiset får resten av köket följa med.
-
Snyggingen var med och undersökte ALLT vi gjorde. Han gillar INTE att vi håller på att riva, packa och flytta. Ingenting får förändras *LER*.
Han var dock på sitt bästa "spårhumör" och när vi kom till Paradiset "snuffade" han upp en burk levergodis jag glömde förra gången vi var där. DEN fick han smaka av.
.

-
Simone bryr sig inte i vad vi håller på med... Vi måste kolla NOGA innan vi stänger någon kartong, så inte fröken nyfiken blir kvar och inte kommer ut.
-

.
Vad sägs om vårt nya skafferi... Lätt att hitta och pryder sin plats i hallen. *rätt nöjd*
-

-
T, är nog den som ha mest tålamod i världen... men när han hittade den "fasta" elinstallationen för kyl och frys, då svor han HÖGT, LÄNGE och GROVT, och det förstår jag.
-

.
Kan lugna Er med att ElektrikerGeorge kommer och fixar till detta. "DET ÄR INTE BRA ATT DET SER UT SÅ DÄR" var det sista T sa innan han somnade igår.
-

-
Det känns tryggt att veta att elen är dragen så här proffsigt *bara lite ironisk*. Snyggt "häng" både vad gäller kontakten och förlängningssladden BAKOM kylen. *gör vågen*
-

-
Det känns lite vemodigt att snart stänga Paradiset för hösten, men när isen lägger sig kan vi inte ha båten i vattnet.
Hoppas det blir så tjock is att vi kan promenera dit i vinter och dricka varm choklad och äta äggmackor... Det brukade vi göra med pappa och farfar när jag var liten... *LER*
-

.
Nu ska jag ta och ställa mig vid strykbrädan... Det är inte kul, men det blir lite roligare om jag ställer strykbrädan framför tv;n. *LER*
.
Må gott... JÄTTEGOTT
.

7 kommentarer:

  1. Heisann.
    Så spennende med nytt kjøkken! Men det er jo litt slitsomt mens oppussingen pågår!

    Lykke til videre, jeg gleder meg til å se det ferdig:)

    Ha en fin kveld:)

    SvaraRadera
  2. Hejsan.

    Vad roligt att få nytt kök :) Och känner igen det där med att kontrollera så det inte finns något djur i lådan, väskan ...you name it! Vi hade en norsk skogis till för ett år sen, Baileys, som tyvärr inte finns med oss idag. Men har massor av rolig minnen av honom och hans små hyss.
    Paradiset verkar verkligen vara precis det, ett paradis! Ser så vackert ut på bilderna, förstår att du trivs där.

    Ha en bra dag och lycka till med köket.

    Kram Carina

    SvaraRadera
  3. Hejsan...
    Jo...visst känns det när besticken ligger i en låda på matsalsbordet och grytorna i en låda UNDER skrivbordet. Lite rörigt är det, men det ska bli kul med ett NYTT kök. *LER*
    I morse fick jag hämta TantKarin i en av skafferilådorna som hon lyckats få upp för inspektion. *Skrattar* Hon blev inte glad över att inte få ligga på tetrorna med krossade tomater.

    Ha en fortsatt underbar dag... *LER*

    *KRAMAR om dem*

    SvaraRadera
  4. Hej!!!
    Äntligen..... får ni ett nytt kök. Det är väl skönt och visst är det klart till på lördag!!! *skrattar* Vi kommer å inspekterar då, alla tre!
    Kramar Jessica å company

    SvaraRadera
  5. Ni är jättevälkomna och inspektera

    *KRAMAR*

    SvaraRadera
  6. Hej! Tack för titten hos mej. Får gratulera på namnsdagen. Det blir lite rörigt när man renoverar, men det blir fint när det blir klart.
    Nu skall jag titta runt lite hos dej.
    Ha en mysig kväll
    Kramiz Britt

    SvaraRadera
  7. *Skrattar*
    Grattis Du också.
    Du anar inte vad jag vill att det ska vara klart.
    Å tack själv...för att Du tittade tillbaka och Du är välkommen att kika runt.

    *Kramar namnen tillbaka*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...