söndag 30 maj 2010

Mors dag och kallsup i en vattenskål

.
Idag har vi firat MorsDag hos mina föräldrar.
.

JÄTTEGRATTIS
.
Vi åt en underbar skaldjurspaj med romsås och sallad och till efterrätt färska söta jättegoda jordgubbar. *LER* Snyggingen fick dagen till ära ett himla mumsigt märgben. Det visar sig nog hur gott det var när det är dags för stora A i kväll. Det brukar inte vara i så fast form efter ett märgbensfrosseri. *Rynkar lite på näsan*
.


.
TantSimone är som vanligt "solkatt" och idag har hon legat i köksfönstret HELA dagen. Det är viktigt att vila för att orka sova.
.

.
Snyggingen har fått lite bus i trädgården. Efter det somnade han ovaggad i sin bädd i hallen.
.

.
Bitleksaken (Kongen i snöre) är himla bra. Vi har haft den i över 1½ år nu och den HÅLLER FORTFARANDE. *himla nöjd*
.

.
Dagens märgben
.

.
Igår fick T för sig att undersöka hur Snyggingen reagerar på cirkelsågen och sågen STARTADES när SnyggÅke SOV. Skittaskigt kan tyckas... men Åke måste leva med renoveringsmaskiner ett bra tag framöver och detta klarade han galant. NYFIKEN är han, och det ska han vara, han är juh STOR vaktvovve och MÅSTE se vad som händer. *LER* Misstänker att vi alla har en vaktvovve i oss.


.Snygginen har i dagarna lärt sig "dyka" i en vattenskål. Vad gör man inte för en godisbit. Första gången han gjort det fick han en redig "kallsup". Men nu har han lärt sig andas UT samtidigt som han "fiskar upp" lockelsen. *FLINAR*

.
.
Nu är det dags för mig att hjälpa T att hålla i det som ska sågas och sedan ska jag börja måla en list eller två.
.
Må gott.
.

1 kommentar:

  1. ♥ Hejsan stumpan ♥

    Hoppas din helg har varit bra. Hur är det med förkylningen? Bättre hoppas jag..

    Tack för dina uppmuntrande och härliga kommentarer - det värmer gott *ler* Det är lite konstigt att man kan känna en sån närhet till någon man aldrig träffat in real life, men jag är sååå glad att ha träffat dig via webben.

    Vänner som du växer inte på träden!

    Må så gott min vän!⎝⏠⏝⏠⎠

    ♥`·.¸.·´. KRAMAR OM MASSOR .`·.¸.·´ ♥

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...