fredag 11 juni 2010

Skitgöra med stil

.
Ska man ta hand om skit, ska man göra det med STIL. *Flinar* Sonen och T smyger ner "Stora A-påsen" för att INTE visa vilken stil vi har... *ASG* ... de anser att STORA killar inte kan ha "BAJSPÅSAR i rosa med dödskallar". *himlar med ögonen* Jag är i alla fall JÄTTENÖJD över påsarna och tänker fortsätta köpa dessa. *snurrar ett obstinat varv runt på stolen* Påsarna är SKITBRA... de är STORA... och har handtag så det är lätt att knyta. Varför bry sig -är det säkert någon som tänker... Tja... OM jag kan bry mig... och OM det roar mig... då gör jag det. Insåg även idag att något så "banalt" som knappnålar kan vara snygga. Märkligt eller hur. Vem i attan tänker på om den knappnål är snygg eller inte... JAG GÖR DET!
.


.

Jordgubbsplantorna vi satte förra sommaren (som då gav tre gubbar och som skatan åt upp) håller på att blomma sig fördärvade och har MASSOR med gröna kart i olika storlekar. *NÖJD* Nu ska vi bara fixa något så inte fåglarna äter upp de ljuvliga bären och förhoppningsvis kan vi äta egenodlade jordgubbar till midsommar.
.

.

.

.

.

Går just nu i "väntans tider" och ser med spänning fram emot en av de underbaraste blommor jag vet. Pionen - knopparna är till bristningsgränsen färdiga att EXPLODERA ut i en mörkrosa-cerise kaskad av kronblad och jag önskar jag hade plats i trädgården för fler pioner i alla de färger.

.
.
Så där ja... Nu är det dags för mig att återgå till verkligheten och inte sitta här till ingen nytta.
.
Må som GODIS.
.
JÄTTEGOTT
.

2 kommentarer:

  1. Passar åke ypperligt med rosa påsar med döskallar på *skrattar*

    Vi grävde 42 meter & planterade 113 st thujor (av 126 st).. är helt slut i kroppen, tur vi hade folk här som hjälpte oss *ler*

    Ha en bra måndag!

    ♥`·.¸.·´. KRAM .`·.¸.·´ ♥

    SvaraRadera
  2. JAPP... *Stolt över påsarna*

    42 meter dike, då förstår jag att Du är trött. Själv blev jag himla trött över att TITTA på när T, sonen och J grävde för våra 14 plantor.

    *KRAMAR om´na*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...