torsdag 15 juli 2010

Det är varmt i Paradiset

.


.
Vart tar dagarna vägen... De bara VRÅLAR förbi och jag har inte en chans att stoppa farten. I lördags var vi på MH med Snyggingen... Det gick jättebra (om jag får säga det själv) Tyckte dock domaren var lite hård i sin bedömning (4) vad gäller skott. 28 grader varmt kl 14.30 och INGEN normal varelse orkar leka i den värmen... i skogen... fullt med BROMSAR och MYGGOR. Snyggingen stod mest och tittade när skotten ljöd genom myggsurret och var på tok för varm för att tycka det var SKITKUL att leka. Han varken rörde sig ELLER sänkte svansen. Han var jättevarm och har lärt sig att ignorera höga ljud/smällar och det var vad han gjorde. MEN han lekte INTE och det kan jag säga att det ville ingen göra i den värmen... För övrigt, gick MH;t himla bra *börjar stödda upp skrytet nu* och vi är lyckliga och nöjda över att VI gjorde det.
.
I tisdags kom sonen och J hem från Teneriffa. Himla bruna och fina. JISSES vad jag saknat dem.
.

.
Vi har även hunnit med att provslipa golvet i Paradiset. Jag tror det kommer bli jättebra, med att "bara" slipa och lägga på ett hårdvax.
.
.
Vi har målat...
.
.
...gjort illa fingret...
.
.
...badat...
.
.
...och idag har T, J, Snyggingen och jag (sonen jobbade) varit i Paradiset och tjärat taket. Eller, rättare sagt... T har tjärat halva taket. *LER* Himlen blev mörk och vi valde att åka hem och med facit i handen, DET GJORDE VI RÄTT I. Det spöregnar och idag behöver jag INTE vattna.
.
.
Tjära ÄR svart.
.
.

.
Nu ligger Snyggingen i sin bädd och är jättenöjd. T, står och stryker *LER*, sonen är och tränar och J ligger och läser. Själv ska jag gå och avlösa T vid strykbrädan.
.
Må gott... det gör jag.
.

2 kommentarer:

  1. Hejsan

    Golvet ser ut att bli som nytt.

    Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Japp... *LER* och Ni är så välkomna att se hur det blir

    *KRAMAR om modern*

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...